Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Покровсько-Багачанська громада» (код ЄДРПОУ: 40130430) було ліквідовано

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Покровсько-Багачанська громада
припинила діяльність

День вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 20.12.2017 09:56
Кількість переглядів: 343

Разом з усією Україною Покровськобагачанська громада відзначає , 14 грудня 2017 року, День вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС.

14 грудня стало для ліквідаторів своєрідним символом перемоги над розбурханою стихією некерованої ядерної реакції, над страшним невидимим ворогом - потужним ядерним випромінюванням.

Ідея Дня ліквідатора полягає в тому, щоб ще раз нагадати суспільству про проблеми ліквідаторів-чорнобильців, щоб ми не забували про тих, хто позбувся самого найдорожчого - життя, та тих, хто втратив здоров’я і страждає від наслідків опромінення донині.

Разом з сільським головою Покровськобагачанської сільської ради Рештою Вітою Миколаївною, учасниками ліквідації аварії на ЧАЕС, працівниками виконавчого комітету Покровськобагачанської сільської ради поклали квіти до підніжжя Пам'ятного знаку учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС.

Тож сьогодні громада з жалем і скорботою вшановує пам'ять загиблих учасників-ліквідаторів і доземно вклоняється усім тим, хто врятував наше життя і життя наступних поколінь від техногенної, екологічно-гуманітарної катастрофи планетарного масштабу.

Вічна пам'ять загиблим ліквідаторам, а живим - міцного здоров'я, відмінного самопочуття, життєвої енергії, мужності, терпіння, родинного затишку і благополуччя. Величезна Вам людська дяка за безцінний подвиг задля порятунку майбутнього для наших нащадків!

 



« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua